Últim dia de rodatge!!!

Avui hem anat a un lloc que es diu Hangar on tenen platós amb pantalles verdes que es diuen croma i allà hem acabat de filmar alguns plans que ens faltaven per acabar. Ens han explicat que el croma és una pantalla verda que es posa al fons i que després es substitueix per les imatges que vulguis. Ens hem situat al davant del croma, a vegades sols i altres vegades tot l’equip tal com el Serafín ens deia.

Gravació Gavà

Avui hem passat tot el matí gravant la nostra pel·lícula. Hem fet un recorregut a peu des de l’ermita de Bruguers al castell de l’Eramprunyà. Cada grup ha fet el camí per separat amb una diferència de 10 minuts un de l’altra. Durant tot el camí ens han estat gravant i pel camí ens anàvem trobant personatges de la pel·lícula. Finalment ens hem trobat tots dos equips a dalt a l’ermita. L’equip A ha ballat una dansa per despertar la deessa i l’equip B ha intentat aturar la dansa tocant uns xiulets.

Assaig de la Dansa de Les Tres Llunes i de la Melodia que Protegeix el Son

Avui, l’equip A hem assajat el ball que farem per despertar la deessa Aquella que dorm i anirem al Portal del Son i farem la dansa. La dansa consisiteix a agafar-nos de les mans en cercle i cantem una frase “Ha arribat el dia de l’ull”.

 

L’equip B tenia cadascú un xiulet i vam estar practicant una melodia on tots havíem de seguir un ordre i xiular seguint els números que ens havien tocat. Vam assajar unes quantes vegades perquè era una mica difícil. Aquesta melodia serviria perquè l’equip A no despertés la deessa.