Sessió del 14 de febrer

A la sessió del dijous 14 de febrer, vam començar fent uns caminars; consisteix en què tot el grup ens posem en rotllana i una persona surt al mig i ha d’inventar-se una manera caminar, diferent al seu. Llavors la següent persona ha de copiar el caminar de la del mig. Un cop que ja té el caminar que ha de copiar, la que se l’ha inventat surt i queda una persona al mig, aquesta persona transforma el caminar de la primera per un altre que s’ha inventat i així consecutivament. Tot això ho vam fer amb música, seguint un ritme.

A la següent activitat, ens vam posar per parelles i vam seguir el que havíem fet a l’anterior sessió, que consistia en fer-nos massatges i treballar l’espiració. 

L’última activitat també té a veure amb l’anterior sessió. En aquella sessió, el Soren ens va fer apuntar les respostes d’unes preguntes que ell feia. Llavors durant la sessió les vam posar en comú, per parelles o grups de tres.

Llatí 1: Normes que hi ha entre companys.
Llatí 2: Que us agradaria fer si no estiguéssim a l’insti.

Autora: Ingrid Estorch Hernandez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *