Analitzem la sessió de contaminació i alguna cosa més

Introducció: 

Comparat amb les altres classes, la de dijous 5 ha estat més tranquil·la ja que ens hem assegut formant un cercle i hem començat a parlar.

Primer tema de conversa:

Hem parlat sobre el que va passar el 27 de febrer, dia de la contaminació. Hem escoltat opinions diferents i hem arribar a una conclusió: que havíem d’haver-ho organitzat millor i que ha estat una gran experiència.

Segon tema de conversa

Enmig de la conversa, hem arribat a un punt que hem començat a parlar sobre el feminisme i l’eslògan “no és no”. Ha sigut una gran xerrada i molt educativa ja que cada opinió importava.

Professor en acció:

Soren ens ha ensenyat vídeos exclusius d’actuacions seves. Hi ha hagut diferents reaccions perquè hem vist el nostre professor interpretant actuacions que ningú de nosaltres ens passaria pel cap fer.

Al final de tot, li hem començat a fer preguntes i ell ens ha respost amb respostes que per a alguns era complicat d’entendre.

En les seves actuacions hem vist alguns elements que ell ens tracta d’ensenyar en la majoria de les classes; com la manera de caminar, de posar-se en el paper i el canvi d’estar d’un cos a un altre.

Us deixem amb un dels seus vídeos com a mostra.

Autora: Flaminia Abanilla

Sessió de Contaminació

Hola a tots i totes! Avui venim amb coses molt diferents!

A la sessió del 27, vam “contaminar” altres alumnes i professores amb el nostre projecte. Els alumnes  del projecte En Residència vam preparar una classe en què els ensenyàvem les diferents activitats i exercicis que hem anat fent durant el curs i que més ens han agradat.

I com ho vam fer? 

Vam anar totes a la Sala d’actes i allà diferents alumnes els vam explicar com i què era el nostre projecte, qui era en Soren, que és l’artista amb el que realitzem el projecte, i què fèiem a les classes. Després de fer la introducció, vam començar amb l’escalfament i els estiraments, per començar a estar actives per les següents activitats.

La segona activitat consistia en fer escriptura automàtica: agafar un paper i un boli i escriure durant uns sis minuts el primer que et passés pel cap.

Després vam passar a l’acció i vam fer les dues últimes activitats:

La primera activitat consistia en graduar l’energia corporal des del zero fins al cent amb els llums apagats i la música posada mentre una persona anava dient números. Tu graduaves segons la teva energia, i et movies i ballaves, com et semblava que era adequat a l’escala de números.

L’última activitat també la vam fer a les fosques. Tothom havia de caminar per l’espai fins que un alumne cridés una pregunta. Aleshores havies de buscar una parella -tot a les fosques- i començar a debatre sobre el tema plantejat.

Tot l’alumnat d’En Residència estem molt agraïts per com va anar l’activitat i per haver tingut tant de públic. Esperem haver contaminat prou!

Autores: Judith Frías i Clàudia Urban