Sessió de Contaminació

Hola a tots i totes! Avui venim amb coses molt diferents!

A la sessió del 27, vam “contaminar” altres alumnes i professores amb el nostre projecte. Els alumnes  del projecte En Residència vam preparar una classe en què els ensenyàvem les diferents activitats i exercicis que hem anat fent durant el curs i que més ens han agradat.

I com ho vam fer? 

Vam anar totes a la Sala d’actes i allà diferents alumnes els vam explicar com i què era el nostre projecte, qui era en Soren, que és l’artista amb el que realitzem el projecte, i què fèiem a les classes. Després de fer la introducció, vam començar amb l’escalfament i els estiraments, per començar a estar actives per les següents activitats.

La segona activitat consistia en fer escriptura automàtica: agafar un paper i un boli i escriure durant uns sis minuts el primer que et passés pel cap.

Després vam passar a l’acció i vam fer les dues últimes activitats:

La primera activitat consistia en graduar l’energia corporal des del zero fins al cent amb els llums apagats i la música posada mentre una persona anava dient números. Tu graduaves segons la teva energia, i et movies i ballaves, com et semblava que era adequat a l’escala de números.

L’última activitat també la vam fer a les fosques. Tothom havia de caminar per l’espai fins que un alumne cridés una pregunta. Aleshores havies de buscar una parella -tot a les fosques- i començar a debatre sobre el tema plantejat.

Tot l’alumnat d’En Residència estem molt agraïts per com va anar l’activitat i per haver tingut tant de públic. Esperem haver contaminat prou!

Autores: Judith Frías i Clàudia Urban

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *