Analitzem la sessió de contaminació i alguna cosa més

Introducció: 

Comparat amb les altres classes, la de dijous 5 ha estat més tranquil·la ja que ens hem assegut formant un cercle i hem començat a parlar.

Primer tema de conversa:

Hem parlat sobre el que va passar el 27 de febrer, dia de la contaminació. Hem escoltat opinions diferents i hem arribar a una conclusió: que havíem d’haver-ho organitzat millor i que ha estat una gran experiència.

Segon tema de conversa

Enmig de la conversa, hem arribat a un punt que hem començat a parlar sobre el feminisme i l’eslògan “no és no”. Ha sigut una gran xerrada i molt educativa ja que cada opinió importava.

Professor en acció:

Soren ens ha ensenyat vídeos exclusius d’actuacions seves. Hi ha hagut diferents reaccions perquè hem vist el nostre professor interpretant actuacions que ningú de nosaltres ens passaria pel cap fer.

Al final de tot, li hem començat a fer preguntes i ell ens ha respost amb respostes que per a alguns era complicat d’entendre.

En les seves actuacions hem vist alguns elements que ell ens tracta d’ensenyar en la majoria de les classes; com la manera de caminar, de posar-se en el paper i el canvi d’estar d’un cos a un altre.

Us deixem amb un dels seus vídeos com a mostra.

Autora: Flaminia Abanilla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *