SESSIÓ 11- 11 Des 2018

Avui hem anat d’excursió a la Fundació Vila Casas, a veure una exposició d’art contemporani.

Hi havia quadres molt diversos: des de les d’un grafiter a una d’Antoni Tapies.

També el Bruno té allà exposada alguna de la seva producció. Ens ha agradat veure-ho, perquè a classe ens havia ensenyat una fotografia i ens havia explicat la història que hi havia darrere: en quin moment personal s’hi trobava, d’on va treure els materials…

Tot i que volien que fos una sorpresa, la veritat és que ja ens esperàvem que hi fos l’obra del Bruno.

La Diana, la guia del museu, ens va explicar moltes coses interessants dels quadres i també vam poder esbrinar dubtes que teníem, com per exemple saber quin és el preu de les obres.

Ara, reflexionant, veiem que el preu de les coses depèn de molts factors com els materials o el renom de l’artista i no tant de si és més bonic o no.

Aquí us deixem una petita tria amb alguns comentaris.

SESSIÓ 9 – 27 Nov 2018

Avui el Bruno tenia un regal per a nosaltres: una llibreta molt xula! Però l’objectiu no era que el que contingués fos res perfecte, sinó més aviat que ens servís com a espai on perdre la por i poder escriure i dibuixar qualsevol cosa.

L’hem estrenat fent uns exercicis: hem escrit el nostre nom de diverses maneres (en gran, en petit, amb la mà esquerra, amb alguna part del cos que no fos la mà…); hem dibuixat una espiral que ocupava tota la pàgina, amb molta calma i una altra mentre caminàvem cada cop més ràpid.

També hem fet un joc força divertit: un company agafava un paperet que tenia una paraula i, amb els ulls tapats, l’havia de dibuixar perquè els altres l’endevinessin.

I quina millor manera per valorar aquesta sessió que escrivint paraules en la nostra llibreta! Això és el que ens passa pel cap:

dav
dav
dav
dav