ANEM A CONEIXER EL MNAC I EL SEU ENTORN 15-12-21

El dia 15 de desembre fem una sortida al MNAC.

Sortim de bon matí per aprofitar el dia, agafem el metro i ens plantem al MNAC. Primer reconeixement de l’entorn, avui ens passejarem pels voltants del Museu i coneixerem millor la muntanya de Montjuïc.

Després d’esmorzar entrem al Jardí Botànic Històric i comencem una passejada molt agradable, fa un dia magnífic. Descobrim l’origen d’aquest jardí, era una antiga pedrera reconvertida en una preciosa zona enjardinada amb grans arbres i plantes. Visitem també la Masia, convertida avui en espai de serveis i oficines. Seguim la ruta i gaudim del sol, les olors, els colors i els sons dels ocells, envoltats de natura al mig de la ciutat de Barcelona.

Al sortir del jardí fem una passejada envoltant el museu, ens parem a l’ermita de santa Madrona, al costat del MNAC.

Entrem per la part posterior, per l’entrada de mercaderies, ens mostren l’espai enjardinat al costat del moll de descàrrega, i coneixem parts de la infraestructura del museu que normalment no s’ensenyen.

Dins del museu visitem la Sala Oval i finalment els espais enjardinats interiors i les terrasses-mirador. Allí ens quedem bocabadats amb les vistes de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *