ESTEM FETS DE PARAULES?

Malnoms, paraules inventades, expressions de moda, diàlegs de les nostres sèries favorites, converses al whats, comentaris que ens diuen, sentim o fem like; cançons, crits, silencis, paraules inventades, etiquetes. Les paraules ens defineixen, ens fan créixer, ens ajuden, ens abandonen, ens enamoren, per dins ens assassinen, ens alegren, ens entristeixen, ens instrueixen, ens desenganyen, ens miren i ens fan obrir els ulls i també ens ceguen, ens suporten, ens desesperen…
Som un diccionari sencer, utilitzem centenars de paraules cada dia. Ens defineixen com a espècie; tenir un codi per poder relacionar-nos és impressionant. Estem fets de paraules? Estem fets de paraules. Si no tinguessim paraules, no podríem dir que ens fan viure

 1. ESCARXOFAR-SE
  M’encanta la idea del meu cos enfonsat, submergit pels coixins i les mantes d’un sofà. Sobretot quan plou i fa fred, i hi ha xocolata desfeta o te calent i puc mirar una sèrie o llegir un llibre
 2. MIERDA/SHIT
  Me gusta esta palabra porque es muy útil y además es como que la expresión que utilizo siempre sirve para cuando estás enfadada o para cualquier ocasión
 3. DEIXONDIR-SE
  “Fer sortir d’un estat d’ensopiment, peresa”

  Em sembla que a l’escola intentem deixondir-nos. Aquest món és una mandra
 4. FRESQUITO
  Cuando digo esa palabra me entra una sensación relajada siempre a sido mi favorita
 5. VÍBORA
  perquè a part de que m’agrada moltíssim el rèptil en si, utilitzo aquesta paraula d’adjectiu moltes vegades per referirme a les persones.
 6. MONGÓLICA
  persona que padece mongolismo.

  L’he triat  perquè sempre ho dic i se m’he enganxat a la meva ment. 
 7. FANTASY
  Facultad humana para representar mentalmente sucesos, historias o imágenes de cosas que no existen en la realidad o que son o fueron reales pero no están presentes.
 8. SUPERCALIFRAGILÍSTICOESPIALIDOSO
  Es el título de una canción de la película de Mary Poppins.La canción describe la forma milagrosa en salir airoso de situaciones difíciles, e incluso cambiar su propia vida.

  La palabra solo me gusta porque la aprendí de pequeña y me hizo ilusión.   
 9. YELLOW HEARTS = CORAZONES AMARILLOS
  Porque me gustan los corazones y el color amarillo es mi color favorito el color de las estrellas.
 10. ASTRAFÍLIA
  Fascinació pels trons,raigs i llamps, he escollit aquesta paraula perquè és una realitat per a mi,també em sento identificada amb la paraula lisztomania ja que sentó necessitat d’escoltar música sempre.
 11. FORNITE
  a es una palabra para decir que es un juego muy bueno yo lo tengo i tengo una skin de 1500 euros . i también en total son 2000 euros que vale mi cuenta bueno fornite es el mejor juego para mi.
 12. ESTIGMA
  “Antes lo llamábamos el estigma de Caín; supongo que lo recordarás. Es nuestro estigma. Tú siempre lo has llevado; por eso me hice tu amigo. Pero ahora se ha acentuado”. 
  – Demian, Hermann Hesse 
 13. Adicta, rara, malícia, vulnerable 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *