Stalquegem l’Instagram del Roger…

Abans de la primera sessió amb en Roger, tafanegem el seu Instagram i intentem imaginar com és el Roger artista, a partir de les seves publicacions.

I això escriu l’alumnat sobre les seves primeres impressions:

Em desperta curiositat i ganes de saber com és realment perquè crec que serà una persona diferent a la que sembla per instagram

El que fa és escolpir noms a les pedres de la platja amb el mar i també a les algues  a sobre i això em fa sentir super bé amb la tranquilitat de les onades…”

Penso que és un persona potser creativa, que gaudeix del que fa, que respecta les idees del mateix, que es diverteix compartint idees, les coses que fa.

“… sembla que té idees molt autèntiques. Té un concepte molt inusual de veure la vida, això ho penso per les fotos que penja, les seves descripcions i la forma de escriure.

Jo crec que serà un tio majo, serà divertit, ens escoltara i ens tractara de tu A tu. I a part no ens tractarà com si fos superior, (alguns profes ho fan).

Sobre l’artista, penso que té unes idees especials i una mica úniques, però a mi personalment no m’agraden. Però ho respecto, pot ser que altres persones els hi agradi i ho entenguin. El que m’esperaba era més escultures, imatges de cases, pintures… m’ha impactat una mica.

Penso que el Roger és una persona molt creativa. Te fotos molt diferents i molt originals. Em desperta molta curiositat.

Tinc la sensació que al Roger li agrada l’art abstracte, té molta inspiració per crear i té una ment oberta i liberal. Crec que a partir del seu instagram, no preten fer un art que agradi a tothom, sinó el que a ell li agrada.

El Roger em sembla una persona peculiar, i que segurament ens costarà entendre-l al principi, però segurament ens l’acabarem estimant i tot, crec que aprendrem molt amb ell.”

Crec que en Roger és una persona molt autèntica que veu el món des d’una altre perspectiva i que entén l’art de la seva pròpia manera…

Comencem…

14 de setembre de 2021

   Segon dia d’institut, però en realitat és el primer dia de treball, perquè ahir vam fer presentacions amb els tutors.

   Esteu a 4t d’ESO, ja fa tres cursos que sou al centre i jo sóc nova, acabo d’arribar. No tenim gaire clar què és En Residència…de fet vosaltres no havíeu sentit aquest nom (potser només alguna alumna) i jo el vaig escoltar per primera vegada al juliol… i no sabem què farem…hi ha dues alumnes noves, jo tampoc us conec i no sabem qui serà l’artista resident, per tant fem una dinàmica per a començar a conèixer-nos…

Fem un intent de posar per escrit les nostres expectatives, que sempre és difícil, i després les recolliu en un mur digital… que difícil! Quantes esperances dipositades sota aquest paraigües “ARTS ESCÈNIQUES”!

   Primer en paper:

I després en el mur digital…

 • Vull probar a veure si m’agrada…
 • No sé que vull… però divertir-me i treballar de manera diferent…
 • Espero classes dinàmiques i divertides…
 • Espero fer coses més actives…
 • Conèixer més gent…
 • Vull distreure’m de les classes de matemàtiques…
 • Penso que serà divertit…
 • Fer coses en grup i no escriure molt…
 • Coses diferents, actuar, dibuixar i més coses…
 • Que sigui divertit…no hi havia espai a la optativa que volia i s’han equivocat d’optativa…
 • Espero divertir-me…
 • Espero sortir fora del centre…
 • Espero que sigui diferent de les altres matèries, més interactiva i menys acadèmica…
 • Aprendre moltes coses…
 • Que hagan cosas que me gusten y no tonterías…que me hagan sentir cómoda…prefería la otra optativa, pero ya no se puede…

   Trobo que no ens hi posem per poca cosa…esperem moltes coses i segurament en desitgem moltes d’altres que no som capaços d’expressar…a veure què passa i com anem gestionant aquestes emocions…?!