Els girasols

Vam anar al pati a veure on plantar les llavors quehavíem agafat a l’obra del Martí Madaula “Plantar un jardí volador”.

El nostre grup (Ari, Arlet, Jordina i Amanda) vam fer un  mapa de l’Institut per triar on plantar les plantes. Un cop triat on posariem las plantes, vam triar un test de la mida que voliem, després el vam emplenar amb terra, vam fer un forat a la terra i ficat les llavors, i les vam tapar, un cop tapades vam posar uns trossos de escorça perquè així no es morien pel fred de l’hivern, un cop aplicada l’escorça amb aguda dels companys, vam regar la planta i anem la vam deixar al seu lloc.

A la classe vam estar debatent on volíem plantar els girasols, hi havia 3 opcions:

Plantar girasols a l’institut i a fora de l’Institut, només a l’institut.

Vam tenir problema amb el sol… se’ns van assecar les plantes amb el sol.

Arlet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *