Avui comencen la escriptura del nostre blog de CREADORS EN RESIDÈNCIA

La nostra classe ideal Mateo

Som la classe de 4t C de l’institut Verdaguer, som 17 persones de 14 i 15 anys . Podem dividir tot aquest temps en dues part.

La primera es diria “esperant l’artista” tots volíem conèixer a l’artista , la Natalia Domínguez. Sentíem curiositat per veure com era i que feia per ser nomenada artista. En aquest primer moment la nostra professora ens va explicar que era una artista jove que feia obres d’Art Contemporani. Ens va fer investigar sobre aquest Art que per molt de nosaltres era desconegut i difícil d’entendre. També ens va mostrar un portfolio amb una part de les seves obres exposades en diferents galeries . Vam parlar una mica sobre les coses que veiem a cada una de les obres, els materials que utilitzava i si ens agradava. També vam fer un meet amb la Natalia, que estava inaugurant una exposició a Grècia i per això no podia estar amb nosaltres. Ens va explicar i ensenyar l’obra exposada.

La segona es diu “l’artista ja està amb nosaltres ” ara comença realment la nostra aventura creativa i us l’anirem explicant poc a poc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *