Muntatge de la nostra obra a la sala La Capella

El passat dia 20 de maig vam anar a conèixer la sala i muntar definitivament la nostra obra. Fins ara només teníem 3 tubs de plàstics de 30 m cadascun tancats per un costat, dos ventiladors, dues plaques d’arduíno i dos relés. No sabíem com era la sala ni on es col·locaria la nostra escultura. A l’arribar van veure que l’havien posat al centre de la sala i amb una bastida . Realment espectacular! Vam decidir canviar la posició dels tubs i provar els ventiladors. La respiració de la peça ens va semblar genial ! Li dona tot un altre sentit a la nostra obra. Buscàvem un nom i finalment el va decidir la Natalia, “todo el aire de nuestros pulmones”

“TODO EL AIRE DE NUESTROS PULMONES”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *