MAQUETES DE CARTRÓ

Iratxe Vázquez

La meva maqueta encara no està acabada, quan vam anar a visitar el edifici abandonat una part de la paret de l’edifici em va cridar bastant l’atenció així que la meva maqueta es basa en la petita taca de lila de l’edifici. En teoria és una habitació i el pis d’abaix és la cuina. Vull posar a dins un llit, un armari i fer una finestra a l’habitació, i al pis d’abaix vull posar una pica i uns fogons i decorar-lo de manera que sembli una cuina.

Laia Olaizola:

Vaig realitzar la maqueta pensant en fer el pis d’abaix de tot, fent les dues cases enderrocades, en els colors que vaig escollir es veu com un és una casa i l’altre color és una altre casa, vaig voler fer la forma que tenia la casa, per tant, vaig doblegar un cantó per fer la forma de la casa. Per dins vaig fer l’entrada d’una casa, un taller i una casa. No em va donar temps a acabar la casa, per això es buida però la base està.

Candela Reyes:

La meva maqueta és gran, en la segona planta té un dormitori amb un llit de matrimoni, al costat té el passadís amb escales que et porten a la primera planta, després té dues habitacions de dos colors; una és lila i l’altra blava que són les habitacions dels nens petits.A la planta de baix se suposa que hauria d’estar el lavabo, la cuina i un petit passadís que no em van donar temps d’acabar separats en 3 seccions i hi ha un cartó que és un calefactor.

Eric Bartra i Marc Marí:

La nostra maqueta està dissenyada amb la forma de la casa que vam veure, per elaborar-la vam buscar una caixa amb una superfície plana i vam fer la forma de la casa, vam utilitzar fusta un cúter i cinta de pintor. Vam fer la forma amb el cartró pla i amb la cinta, i vam fer la forma amb els plànols que havíem fet anteriorment, vam aconseguir fer alguns detalls però no ens va donar temps de fer molts detalls i d’acabar de pintar-la, com en un principi teniem pensat.

Carla Naranjo:

La meva maqueta està sense finalitzar, però la idea era fer el pis de dalt amb habitacions familiars i a la part de baix, un negoci; un bar, restaurant, cafeteria… Però no està acabada, només tinc feta la part de dalt, la de baix no la he ni començat a montar, però si tinc els esbossos que havia fet.

Abril López:

Per fer la meva maqueta, vaig elaborar un pla basant-me en les restes de l’edifici que vam visitar. A l’hora de fer la maqueta he intentat ser el fidel possible al pla. En la meva maqueta mostro com m’imagino que era el pis de dalt, un petit apartament de dues persones. M’he centrat a fer petits elements de la casa, com la rajola del lavabo, o la cuina. M’hauria agradat poder dedicar més temps a la maqueta, però estic orgullosa del resultat.

Neo Moncosí:

La meva maqueta es va basar en els sketches que vaig fer a partir de les línies marcades en l’edifici en construcció.  A l’iniciar els dibuixos vaig saber que la distribució original era diferent però tot i així vaig continuar. Gràcies a això, la meva maqueta ha quedat més estreta i petita.  L’edifici que he construït consta de dues caixes; a la imatge només surt la planta baixa. M’hagués agradat tenir més temps, però entenc que no és l’activitat principal del projecte.

Bruno Croce

Per fer la maqueta primerament vam anar a veure un edifici enderrocat a prop del carrer Rogent. A les parets de l’edifici encara es veien les restes dels murs que separaven les habitacions de manera que podem deduir que hi havia antigament. Aquesta és la meva versió:

Pilar Salvador:

Per fer la meva maqueta primer vaig pensar en com dissenyar-la  i la vaig dibuixar en un paper, després vaig començar a pintar amb lila pero com no hi havia el color que volia vaig barrejar el color blau i rosa per aconseguir el color que necesitava, a l’hora de posar el llit i el armari em vaig posar nerviosa perquè no em va sortir com volia i vaig torna a fer el llit fins obtenir la meva idea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.