Acció Fotogràfica: com vivim el temps a l’institut?

Durant el mes de novembre, es continua explorant entorn als valors del temps que les alumnes viuen a l’institut. Per grups, es posa en comú una pluja d’idees en relació a les emocions que donen resposta quan ens preguntem com ens sentim en els diferents mesos de l’any. Un dels primers objectes quotidians que intervenim és el calendari de paper. Aquest simbolitza el pas del temps, i amb les accions creatives esdevé un possible marc i lloc des d’on treballar amb les nostres emocions temporals situades en aquest context educatiu.

En paral·lel, l’Oriana comparteix alguns recursos d’edició i impressió d’imatges (gigantografies) que poden ser interessants de cara a la producció de la pràctica artística que estem dissenyant. La idea és representar les emocions que sentim en diferents moments del curs posant els cossos en el centre del procés de creació, i amb les imatges resultants generar cartells / pòsters impressos en gran format.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *