Acció Fotogràfica: quins són els nostres malestars?

Durant les primeres sessions de treball, per grups s’ha reflexionat entorn als interessos, preocupacions i necessitats de les alumnes, assajant actituds crítiques en relació als contextos i realitats que ens envolten. Amb paraules de l’Oriana: Compartir con el alumnado esta práctica colaborativa será sin duda una forma de intervenir en nuestras propias vidas.

D’aquesta manera s’ha començat a dissenyar un projecte d’acció fotogràfica col·lectiva que parteix de malestars situats a: El temps a l’institut, les relacions familiars, la falta de recolzament emocional i les motivacions de vida.

Després de posar de manifest les veus de les alumnes, s’ha decidit focalitzar l’eix de recerca a El temps a l’institut preguntant-nos Quin tipus de temps és? De quina manera el vivim? Com ens sentim? El podem canviar? …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *