Vídeos #RompeTusMales i Contaminació

Shakra “Un cop la performance va tenir lloc, i un cop el nostre objectiu es va complir, ja era hora d’editar els vídeos que vam gravar durant l’esdeveniment. 

En aquest, a través de l’acció de trencar els calendaris gegants que vam crear durant les sessions anteriors, ens vam acabar reivindicant. Aquesta manera d’expressar-nos no la teníem prevista, però va acabar sent una molt bona idea, alegre i divertida, per a alliberar aquests malestars que teníem.”. 

“A continuació, tota aquesta experiència viscuda durant el projecte la vam voler compartir amb el professorat de 4t d’ESO, i així va ser. Per fer-ho, ens vam organitzar en quatre grups i cadascun tenia la responsabilitat d’explicar alguna determinada part del procés.”. 

Durant la sessió de contaminació l’alumnat va proposar a l’equip docent una acció de participació: escriure preocupacions, sentiments, malestars que viuen en relació amb el temps a l’institut, i després enganxar els postits en els mesos de juny i juliol.

A la setmana següent, a l’aula, es va reflexionar sobre com una part de la comunitat (alumnes i docents) que habita l’institut, pot arribar a compartir algunes de les mateixes preocupacions, sentiments, malestars que es viuen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *