Miralls

A partir de la tria personal d’una cançó treballem sobre el text per generar, en aquest cas, nous poemes sobre un mirallet.

Playlist: Elefants (Oques Grasses)/ Jeremias 17-5 (Canserbero) / Rene (Residente) / The boy’s a Liar (Ice Spice) / Devuelveme a mi chica (Hombres G)/ Dead memories (Slipknot) / Welcome to the internet (Bo Burnham) / Heal the wordl (Michael Jakson) /Mirrorball (Taylor Swift) / El amor es un arte (Melendi) / It has to be this way / 23 preguntas (Anuel AA) / Tu jardín con enanitos (Melendi) / Vas a quedarte (Aitana) / Bzrp session shakira #53 / Mi estrella blanca (Fondo flamenco) / Periñam (Jarfaiter) / Dicen de mi (Delaossa i J. Moods) / Ojos de ángel (Anuel) / La despedida ( Daddy Yankee) / Coast(Hailee) / Pajaritos en el aire / Árbol tantosma / Petar-ho (Oques Grasses)/ Mamma mia (ABBA).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *