Anem a l’Automàtica

Al principi del projecte vam anar a l’Automàtica, una impremta que funciona com les d’abans, amb màquines antigues. És una cooperativa de dissenyadors i artistes. Vam fer dues sessions per fer unes llibretes amb diferents tipus de fulls i portades.

En aquesta llibreta haurem d’escriure tot el que fem i dibuixem. Vam triar els fulls, els colors i els logos. Per fer això el grup es va dividir en dos, un va triar el dibuix de la llibreta i l’altre els tipus de fulls. 

El Curro va proposar que la tapa del quadern tingués una frase creada per nosaltres. Així cadascú de nosaltres va escriure una frase i, després vam votar quina era la millor. La frase escollida és “Després pot ser mai”.

Vam aprendre a fer com fer llibretes i a treballar en equip. També vam veure com funcionen les màquines de tinta i com es treballa d’aquesta manera. Realment va ser divertit i col·laboratiu. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *