Visita al Museu del Disseny de Barcelona

Una de les sortides que vam fer a l’octubre, després de fer el nostre quadern, va ser anar al Museu del Disseny de Barcelona. Vam veure una exposició anomenada “Objectes comuns”, que tractava d’objectes que són presents en el nostre dia a dia, els quals el disseny els va transformar en objectes essencials i pràctics per a què siguin més còmodes i eficients.

Cartell de l’exposició

També vam aprendre alguns aspectes concrets del disseny, com la capacitat de solucionar problemes que es presenten en el dia a dia, amb l’objectiu de fer-nos més còmode i agradable l’ús d’un objecte quotidià.

A la segona part ens van proposar escollir un objecte de l’exposició que ens hagués cridat l’atenció. L’havíem de dibuixar a la nostra llibreta i posar perquè havíem escollit aquell objecte i quina funció hi tenia.

A classe vam continuar fent el dibuix del i vam cercar més informació sobre l’objecte que vam escollir.

Al final vam aprendre que el disseny és la capacitat de crear coses amb la intenció d’innovar, millorar, i perfeccionar per tal d’acabar amb problemes, experimentar, o amb la finalitat d’expressar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *