Propostes d’intervenció als espais del centre

A partir de la tasca anterior, en què s’exploraven alguns els espais del centre, havíem de fer una proposta d’intervenció per millorar o canviar aquests espais.

El primer que vam fer va ser fer un mapa mental amb una paraula que tingués alguna relació amb el que buscàvem canviar o promoure a l’espai. Per exemple, en el nostre cas vam utilitzar la paraula convivència relacionada amb l’oasi, que és una part del pati on la gent socialitza. 

A partir mapa mental vam desenvolupar les diferents idees de canvi que vam plasmar en fotomuntatges. Amb tot el material vam fer una exposició a l’aula, i vam acabar fent una presentació oral a l’Elena, que és la cap d’estudis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *