Tornant de vacances de Nadal

En tornar de vacances vam començar a investigar algunes entitats del barri.

Vam anar al casal Mas Guinardó a fer una xerrada amb el Chapu, que és coordinador. El Chapu ens va explicar que és un equipament municipal de proximitat que ofereix despatxos, espais de trobada, sales per a tallers o activitats diverses. També cedeixen la infraestructura, i donen els recursos i les eines per al treball associatiu.

Ens han explicat que fan festes del barri, i altres projectes que impliquen donar sostre per a la gent jove que no en té o entregar aliments. Al casal organitzen esdeveniments culturals, tallers de formació intercultural i gestionen una botiga de roba i coses de segona mà per mares amb els nens petits.

M’ha cridat l’atenció que fan bastants activitats per a totes les edats com per a nens i per a gent gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *