CREANT PARTITURES I COMPOSICIONS

El dimecres dia 19/02/2020 i el dimecres dia 26/02/2020 vam fer un conjunt d’activitats que ens va agradar força a tots. El objectiu és que cada persona acabi creant una composició feta amb diferents sons creats a partir d’unes partitures que han sorgit d’uns dibuixos. A continuació us explicarem amb detall com va anar tot.

Primer vam començar fent una audició d’uns àudios que ens va portar el nostre artista, l’Òscar. Ens vam estirar al terra amb unes estoretes i amb els ulls tancats, vam escoltar atentament.

Després, a l’acabar l’audició, es van repartir uns fulls en blanc DIN A3 i vam expressar amb diferents dibuixos el que cada persona havia escoltat anteriorment. Van sortir diferents dibuixos molt interessants, alguns d’ells costava d’entendre, però com ho vam posar en comú, tots ho vam acabar entenent. Tot això ho varem fer el dimecres 19 de febrer.

El següent dia, amb els dibuixos ja fets, cada un de nosaltres va triar el que més li va agradar, no era necessari que fos el seu. Aleshores,es quan l’Òscar ens va explicar el següent pas. Havíem de interpretar els dibuixos en un teclat, és a dir, nosaltres en un full diubuixàvem diferents ranures i amb imaginació i creativitat pensavem com podiem plasmar el dibuix en les diferents 16 ranures del teclat. Es complicat d’entendre si no es veu dibuixat, per això a continuació us hem deixat una foto per entendre-ho millor.

A la segona hora, a mesura que alguns de nosaltres anavem acabant de plasmar els dibuixos al teclat, vam baixar a la sala d’actes i junt amb l’Òscar cadascú de nosaltres va començar a teclejar els seus dibuixos en un teclat de veritat. D’aquesta manera vam crear les nostres mini-composicions per després crear una sola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *