COREOGRAFIEM UN POEMA

El dimarts dia 26 de gener a l’optativa d’En Residència vam passar-ho molt bé. Els dies anteriors vam estar aprenent un poema que el Jorge ens va ensenyar. Al principi de la classe ens vam posar en parelles i vam improvisar un petit ball mentre recitaven el poema. 

Després ens vam organitzar en dos grups i vam muntar un coreografia entre tots. Ens va costar posar-nos d’acord entre nosaltres i vam necessitar una mica d’ajuda del Jorge. Vam veure que com la vam muntar per separat les dues coreografies eren bastant diferents. Al final de la classe vam ensenyar les coreografies entre els dos grups. I ens van gravar fent les nostres coreografies totes juntes. 

Per últim el Jorge ens va posar música i vam estar caminant pel gimnàs en diferents velocitats i de diferents maneres. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *