PRESENTACIÓ del GRUP

Som alumnes del 4t C de l’INS Narcís Monturiol. Som un grup reduït de 8 persones i això té l’avantatge de poder tenir una atenció més personalitzada, però també fa que les relacions entre nosaltres siguin més limitades. En tot cas, estem contents de formar-hi part.Aquest curs farem una optativa d’art dintre del programa En Residència i l’única cosa que sabem és que vindrà el Pope, el líder del grup STA i que farem experimentació sonora.

Les nostres expectatives sobre el projecte són aquestes:

1. Poder treballar des de l’òptica de la informàtica/tecnologia.
2. Aprendre coses noves
3. Incloure diverses disciplines: ball, cant…
4. Divertir-nos molt i que sigui dinàmic.
5. Conèixer un nou estil de música.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *