Sessió 1 – 20 de setembre

Avui hem conegut el POPE. Per trencar el gel, ens hem fet una petita presentació amb PowerPoint per explicar-li qui érem i quines eren les nostres expectatives. També hem aprofitat per fer-li algunes preguntes per conèixer-lo una mica més, a ell i a la seva banda:

¿Cuántos integrantes sois en el grupo?
¿Cuántos años lleváis tocando juntos?
¿Cómo os conocisteis todos?
¿Cómo se formó el grupo?
¿Fue fácil formar el grupo?
¿Qué significado tiene el nombre del grupo?
¿Cómo descubristeis este tipo de música?
¿Cuántos días a la semana ensayáis?
¿Hacéis conciertos?
¿Os dedicáis sola a la música?
¿Alguna vez tuvisteis algún problema entre vosotros?


Després el Pope ens va explicar què és el DUP. Ens va mostrar bastants vídeos que semblava ser com una línia temporal d’aquest estil i també ens va preguntar si sabíem què era una taula de barreges i com funcionava. Alguns dels vídeos que recordem que va posar són aquests:

—Vídeos d’un noi barrejant en directe
—Temes versionats de Sean Paul
—Sativa-chabola a Jamaica
—Bad Gyal work work en català


Seguidament, ens va fer prendre consciència dels sons del nostre entorn, perquè moltes vegades no prestem atenció al que està passant al nostre voltant. Va ser una sensació estranya, és com si de sobte un pogués sentir-ho tot.

Per finalitzar, vam fer una espècie de joc. Cada persona hi havia de buscar una cançó amb la lletra de l’abecedari que li toqués, però havia de triar-se sense pensar gaire i sense fer servir suggeriment de l’aplicació. Després les vam sentir.

En general, sembla molt interessant la proposta. A veure com va pròxima setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *