Sessió 9 – 22 de novembre

A la sessió 9 vam anar al concert que feia la Monturiol's Band al col·legi Montserrat, a Sant Genís. La Sara ens va avisar d'aquesta excursió a les 10 h, ja que era una sorpresa i ens va alegrar molt. Val a dir, que el David estava molt content perquè era la seva escola de Primària i es retrobaria amb antics professors. 

Vam sortir de l'institut a les 11 h del matí i hi vam anar caminant, que era més o menys 20 minuts. Quan vam arribar, vam entrar i vam anar al gimnàs on es feia el concert. Ens vam asseure en uns bancs a esperar que comencés. Els nens petits del col·legi van col·locar les cadires per poder seure també. Va ser bonic veure com tots hi col·laboraven. 

Van tocar 3 cançons. La primera ja ens la sabíem, perquè cada any la toquen i és molt bonica. S'ha constituït com a l'himne de la banda. Una altra era de la cantant Amy Winehouse: Black to black. I, la darerra la va cantar una noia nova del programa d'intercanvi, la Hildi. Es titua Feeling good i l'artista original és Michael Boublé.

En acabar vam vam tornar a l’institut caminant amb els de la banda i dos professors. En arribar a l’institut, vam comentar amb el Pope i la Sara com havíem vist el concert, què ens havia semblat, si ens havia agradat o no i cadascú va donar la seva opinió. Vam coincidir que va ser una sortida molt agradable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *