PINTEM FOTOGRAMES

Durant les primeres sessions, la nostra artista, la Martina Rogers, ens va proposar fer una sèrie de dibuixos.
Sense explicar-nos el perquè, ens va proposar una sèrie de tòpics:
El nostre nom, una forma, un ull, un ocell, un tema musical (amb el títol i el grup), línies, escriure una tècnica que ens agradaria treballar i una taca feta amb les mans. I sols podiem utilitzar dos colors, el negre i el roig.
A la propera sessió ens va ensenyar un parell d’animacions fetes per ella mateixa, i ens va ensenyar aquesta tècnica d’animació amb l’aplicació stop-motion.
Després de veure les animacions, vam separar els dibuixos per les categories que vam fer l’anterior classe i ens vam repartir amb diferents grups, cadascun feia una cosa diferent.
Aquell mateix dia, ja vam començar a classificar cada dibuix dins de la seva categoria segons com ens semblava el grup atenent a factors com el moviment o l’harmonia. Alguns grups van començar a fotografiar.

La pròxima classe vam acabar de fotografiar les il·lustracions, vam omplir els buits per contribuir a l’harmonia del moviment a l’hora de l’animació i vam començar a editar les animacions i afegir-li els sons, aquests havien de ser amb la boca o amb objectes de l’aula.

Finalment vam aconseguir una animació per cada grup tenint en compte la forma o el concepte. Aquí us deixem algunes i també un reportatge fotogràfic del procés.

Aquí tenim tots els dibuixos de les alumnes abans de agrupar per conceptes o formes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *