AUTORRETRATS.

Un retrat no només ensenya el dibuix realitzat,
si no el seu significat emocional interior

L’inici de la classe d’expressió artística ha començat. Tots preparats, desitjant saber quina activitat anem a fer, ens col·loquem en les cadires, preparades per escoltar i poder iniciar la classe d’avui.

Després d’haver escoltat, em preparo els materials, llapis, carbonets, els fulls i fins i tot el cavallet!! Preparat per, com ens han explicat, fer i dibuixar un munt d’autoretrats de diferents maneres, algunes de fàcils, ràpides i superdivertides amb els companys i companyes, i d’altres més desenvolupades i aprofundides en el dibuix.

El temps passa i la diversió que sento a través de realitzar cada un d’aquells retrats, es va augmentant a causa de saber que la classe està arribant al seu fi. Malgrat això, em sento molt orgullós i alegre d’haver pogut fer aquesta magnífica classe que dono gràcies a l’Anna i a la Martina d’haver pensat i dut a terme una activitat esplèndida on l’he gaudit al màxim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *