VISITA al taller de la nostra artista Martina Rogers

Avui hem visitat el taller de ceràmica de la nostra artista En Residència, aquest espai s’anomena Les Mans i el podeu trobar al barri del Clot.

Allà, la Martina ens ha preparat una benvinguda amb maduixes boníssimes de proximitat. Hem menjat mentre ens explicava una mica el funcionament de l’espai com a taller, els diversos cursos de ceràmica que s’ofereixen i molts dels productes que es fabriquen allà i es poden comprar! Són precioses peces de ceràmica tant d’ella com de la seva companya Mònica amb qui comparteix l’espai.

  • Hem pogut veure els torns i forns que s’utilitzen per fer ceràmica, una mica per familiaritzar-nos amb les eines i poder començar a crear les nostres pròpies obres a l’aula.
  • Malgrat que ha sigut una visita ràpida també hem pogut veure i veure diferents creacions instrumentals, totes fetes amb fang! També altres utensilis com gots, fonts, plats, testos…

Dintre dels instruments que vam poder veure, trobem diferents tipus de xiulets (amb formes d’animals i d’altres) que emeten sons molt diversos; una pandereta, una flauta… Entre ells, la Martina ens va poder mostrar trobem una obra del ceramista Hernán Vargas (instrument amb rostre humanitzat) i altra de l’artista Nat Scromov (instrument amb figura del gos), tots dos funcionen amb aigua i moviment.

Ha sigut, per nosaltres, una visita molt inspiradora… Amb totes les idees que hem vist estem força preparades per començar les nostres creacions, les quals ajudaran a donar forma al nostre producte final.

Seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *