Estrena de Silencio Z. Dimarts 13 de juny, a la C.C. la Farinera del Clot

El dimarts varen fer dues passes de la nostra peça final, amb quasi 15 escenes diferents, i uns 45 minuts de durada. Al matí la vàrem fer per més de 140 persones, als grups de 4 i 5è de l’institut Salvador Espriu. A la tarda, va ser una mostra oberta al públic amb familiars, grups d’amics i professorat

Silencio Z és una peça on els i les joves estudiants expressaran tot allò que de vegades no té espai o forma per expressar-se. 

Està formada per diferents escenes que parlen sobre la manca d’eines i espais per comunicar el que pensen i el que senten en resposta a la seva realitat tant entre ells com amb el món adult. El grup va triar l’eix d’opressió del que volien parlar, l’adultcentrisme, però a través d’improvisacions teatrals i debats s’ha anat acotant la temàtica a l’àrea que més angoixava als i les joves, la manca de comunicació. 

Amb Sara Chic Buenosvinos, Gisella Conte Ferrús, Daniela Esperanza Deras Borjas, Mohammed-Larbi Douieb Subirón, Cristian Ferreiro Cano, Irzam Iqbal Bibi, Anna Li, Fang Liu, Daniel Joel Pacheco Soriano, Julián Platón Llobregat, Gisela Pons Alcaide, Roberto Carlos Rifarachi Hoyos, Carlota Rios Pérez de Gracia, Nunu Robakidze, Dorian Rodríguez García, Ass-Malick Seydi Legran, Naiara Solà Chaparro, Kevin Elias Villalba Chamorro, Chenlei Xu i Santiago Zhao Li (alumnes de 4t d’ESO). I amb el suport i coordinació de Cristóbal Carrasco Bermudo i  Júlia Cruz Sesé (docents) i de la mediació de Javier Rodrigo (Transductores).

Us deixem algunes fotos de la mostra:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *