La nostra reflexió…

La nostra experiència ha sigut molt útil, relaxant i interessant no en general sinó a algunes alumnes. Per altres era una mica avorrit, la dansa contemporània. Les activitats del començament, eren una mica àrids. Però després, va ser divertit. També ens va agradar molt la dansa que van fer Emma i Maria, ha sigut molt espectacular.

Tot això és una oportunitat per nosaltres a conèixer el nostre cos quan es mou i que sentim nosaltres. Tot el que vam fer ens vam agradar molt, els moviments de dansa que ens van ensenyar les ballarines, les activitats de motl tipus com: la creació del nostra propia signa amb mans, pero sobretot l’ultima classe va estar molt mes divertida que altres.

A més a mes, ens vam agradar que després de les activitats feiem una cercle i comentavem entre tots. Algunes vegades no teníem res a dir, això és veritat perquè costava pensar que es realment el que estava passant amb el cos, peró apreniem més coses, i la nostra confiança també va augmentar una mica.

Què és per nosaltres la dansa?

Per nosaltres la dansa és enèrgica, expressions corporals i artistics. La dansa ensenya la importància del moviment i la forma física en diferents maneres. Ballar pot ser una manera de mantenir-se en forma. La dansa desenvolupa capacitats físiques, creatives, imaginatives i emocionals.

Semaab Saeed,

Waleeha Waleeha,

Andrea Juve Marti

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *