Efeu de ZOO / THOMAS HAUERT 

anem al Mercat de les Flors

Un cop arribem al Mercat, ens expliquen més sobre l’escenari. Aquí estem sentats i escoltant al home que explicava com s’utilitzen les coses disposats en aquella aula. A més, quines són les coses que s’utilitzen per crear una obra de teatre com els llums, la música…
Una agradable benvinguda en El Mercat de les Flors. Entrada del Mercat de les Flors, amb Maria i Emma. Com podem veure en aquesta imatge, a la seva part posterior hi ha escrit Mercat de les flors i Casa de la Dansa a la porta. A partir d’aquí em sembla que les dues imatges posteriors sota la llavor eren del Mercat de les flors. Per a mi, sembla que la imatge era una imatge de grup per als bons records.
Els alumnes divertint-se. Estavem fent una sessió dels dimarts al mercat de les flors. Aquí podem veure una noia des de davant, pot ser que fent l’activitat va aturar a tothom per explicar alguna cosa important. Aquí estem fent l’activitat de <<plastilina>>. Cadascú tenia una parella i anàvem canviant de rols. Després, observiem l’altra parella i comentavem que podriem millorar. Al final, vam compartir amb altres companys.
La Elektra i l’Iker treballant en l’activitat de confiança. Dos companys treballant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *