CASES x kids

Visitem l’exposició de la Xesca Salvà al Mercat de les Flors.

Una vegada allà, la Xesca ens va explicar allò que anàvem a fer. Jugar amb les cases que ella havia construït. Les cases tenien diferents sons i diferents formes. Seguidament, interactuàrem a cada casa d’una manera única perquè cada casa era especial.
A la part de baix hem utilitzat unes caixes per fer una guarida i posar-nos dins. Allà hem parlat del que ens han paregut les cases i per acabar hem marxat a l’escola per fer les nostres matèries – Saily

Per a mi ha estat una experiència nova, mai havia fet una cosa similar, així que em va resultar molt interessant. El que més m’ha agradat, és que hi hagués moltes opcions per a triar, ja que a unes certes persones els podria semblar avorrides algunes de les cases, però els podria agradar alguna altra.
La casa que més em va agradar va ser la de les bruixes, penso que va ser la més detallada i realista de totes, vaig poder gaudir d’ella visualment mentre escoltava la història. – Lindsay


Va ser tan interessant!  El primer exercici que vam fer va ser construir la casa de llotges. Va ser divertit. Després vam ser a una habitació on vam veure diferents objectes. Jo amb el meu amic Alex vam ser a un d’ells. Era la casa de les bruixes i feia por i en acabat vam ser a un objecte on havíem d’escoltar i portar les coses als llocs correctes. Va ser grandiós. – Anastasiia

part de l’exposició, sobre persones sense sostre

De fet, vaig gaudir el recorregut, va haver-hi molta diversió, vaig gaudir construint una casa amb blocs i resolent endevinalles en el segon pis. – Alex

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *