projectant…

les parts preferides de l’IE i de casa

Per identificar tots els llocs de casa meva, vaig dibuixar tot recordant.  Hi havia unes regles, per exemple, per mostrar les portes al dibuix, calia fer-les més negres, i vaig dibuixar fàcilment les habitacions.  Però per tal de determinar els llocs de l’escola, vaig analitzar totes les parts, vaig mirar amb atenció aquells llocs en què normalment no em fixo.Diana

Hem dedicat dues sessions a imaginar i reflexionar sobre com és la casa on vivim i a projectar-la sobre el plànol. També ho hem fet sobre el lloc on passem gran part del nostre dia a dia, l’IE. Per això hem recorregut els espais llapis en mà i hem reparat en detalls que normalment passen desapercebuts.

Aquí en teniu alguns exemples.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *