visitem el MACBA

A la sortida del museu MACBA, vaig veure un llit enorme a la part superior, era misteriós, fabulós i estrany. Era la primera vegada que vaig veure-hi tanta gent a l’exterior, així que vaig fer fotos.Quan vam passar pel museu, vaig veure que les parets resultaven ser de vidre, i vaig reparar en què l’àrea de MACBA és molt bonica. Més a prop del carrer hi ha una estàtua, de fet, està bruta, però no perquè no hi hagi neteja, sinó perquè hi ha un munt de gent i contaminen molt la zona.Dins del museu, tot és incomprensible, però hi va haver coses i escultures que m’agradaren, hi ha moltes coses exposades, com per exemple el dia a dia d’una dona llatinoamericana al segle XX. Al principi no entenia com, però més tard quan vam parlar en grup i l’Anastasiia em va explicar què era, em va sorprendre molt. – Oleksander

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *