Els sons del barri

Primer, al parc de l’amistat, gravem sons d’ambient, com poden ser els ocells que passaven a prop o fulles seques trencant-se, entre altres coses. Després decidim anar al mercat ambulant a gravar el soroll d’ambient d’un dia comú.

Gravem sons al mercat

Intentem preguntar a les persones que viuen prop del barri què opinaven d’aquest mateix, què podria millorar i quines coses dolentes té.

Bàsicament, l’objectiu d’aquesta excursió era escoltar les opinions de les persones que viuen al barri. També per conèixer el barri des d’un punt de vista que nosaltres encara no hem vist o no hem conegut. Gràcies a les persones que ens van respondre les preguntes vam poder conèixer el barri una miqueta més. – Subhan

Aquesta sortida em va agradar més pel fet que els aparells amb els quals gravem sons els capturaven bastant bé tots els sons. Em sorprèn que els nostres passos s’escoltessin en l’enregistrament. Encara que no tot va ser del meu grat. Realment no em va agradar la part on vam haver de parlar amb persones en el mercat ambulant, ja que jo no tinc tanta confiança amb la gent, i quan Elian els parlava a les persones, elles no li feien cas, això em dona menys seguretat de parlar amb els altres. – Juan Esteban

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *