Una mirada al Besòs

La sortida al riu Besòs em va resultar bastant relaxant, va ser bastant tranquil i em va agradar dibuixar alguns edificis que estaven prop del riu. – Juan Esteban

M’ha agradat, he dibuixat moltes coses per separat com per exemple una fulla, arbres, el riu, etc. Després ho vam comentar, i per acabar, les profes en vam preguntar que com seria aquell riu en un futur. Jo vaig dir que ja no existiria i que hi haurà molts cotxes, robots i naus al cel.

Vam anar a Riu Besos per fer uns quants dibuixos amb retoladors i fulls blancs, hem d’escollir què volem dibuixar i després dibuixar-ho. Vam triar els éssers vius que veure’m en el riu per exemple: un gos, ocells, les persones i també hi havien altres animals com formigues. Després, quan jo havia acabat tot he pensat a dibuixar la meva professora a Lara Sánchez, li ha agradat la seva silueta. Va anar bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *