Contaminació

Martina, Jesús, Noa i Abril

Ens vam dividir en 7 seccions.

Aquest curs a En Residencia hem treballat diferents temes: Si cliqueu a sobre anireu a la pàgina del blog on s’expliquen.

Aquests temes els hem ensenyat a la contaminació.

Vam començar la contaminació menjant pizza per agafar forces…

Per començar vam fer una presentació amb obres d’art contemporani, com havíem fet nosaltres i vam fer que cada profe agafés una imatge amb què se sentia identificat.

Quan van acabar vam pujar a la classe de primer A i vam fer una petita introducció sobre el que hi havia sota el pati de l’institut després van anar passant pels diferents racons. Els professors van descobrir moltes coses com per exemple perquè es diu així la Fabra i Coats o perquè els píxels són a les pantalles i a la vida real no.

Mapes i el passat de la Fabra i Coats

La síntesi subtractiva o els colors dels pigments

Vam parlar sobre els colors primaris i secundaris que passava si els varejàvem, vam arribar a la conclusió que si barrejàvem tots els colors primaris de la llum ens donava blanc i si barrejàvem tots els colors primaris dels pigments ens donava negre.

També vam parlar sobre les diferents fonts de llum vam veure que tot el que produïa llum era una font de llum, des de les llums LED a una TV també hi havia altres fonts de llum com el foc el sol una bombeta la lava i moltes coses més.

La fluorescència

La síntesi additiva, o els colors de la llum

Van agafar 3 projectors i van posar 3 filtres de colors, van ensenyar que passa quan és sumen i surten uns altres colors diferents: el cian, el magenta i el groc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *