PRESENTACIÓ «Memòries d’allò estrany». Dimarts 16 juny 18.42

Amb molt de ganes us convidem a la PRESENTACIÓ del Disc expandit Memòries d’allò estrany amb les creadores i part del grup d’estudiant de el procés de EN RESIDÈNCIA a l’Institut Verdaguer portat per el grup Lo Relacional.

Serà una hora estranya !!! Dimarts, 16 juny, 18:42.

PODEU ACCEDIR A LA PRESENTACIÓ AQUÍ: https://us02web.zoom.us/j/85255444956

***Podreu fer comentaris, aportacions escrites, però no entrar amb càmera i web per tal de poder seguir la presentació dinàmica del procés !!)

Des de casa, una presentació estranya amb un format anormal per compartir les peces sonores, els textos i dibuixos que configuren el paisatge de Memòries d’allò estrany. Són memòries estranyes d’experiències de masclisme, LGTBIQ-fòbia, racisme, classisme i d’un sistema educatiu que uniformitza que hem treballat i explorat a partir de paraules trobades al barri i a El Born CMM. Adaptant-nos a les particularitats d’aquesta situació estranya, hem creat un espai digital per qüestionar les normes que ens fan sentir raretxs i celebrar-nos des d’allò extra-ordinari.

Amb la professora Míriam Lanzaco i el grup d’estudiants de 4rt ESO: Ariadna Casanovas, Ashly Sierra, Chaima El Akeel, Dikra El Akeel, Elizabeth Gutiérrez, Gerard Burrull, Ivo Romero, Jasmine Larioza, Jordi Nebot, Marc Navarro, Nino Shinjikashvili, Pol Cumplido i Salma Rouj.

Un procés educatiu de Creadors en Residència amb la mediació de Transductores i el Born Centre Cultural i de Memòria

Memories_dAllo_estrany-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *