Sortim a escoltar el Castell de Torre Baró

Vam començar la tarda escoltant els sons que ens va portar l’Eulàlia. Cadascú els interpretava d’una manera diferent. Per què?, doncs perquè ho sentíem diferent: algunes persones es fixaven més en unes coses que en unes altres, fèiem hipòtesis del que podia ser i ho associaven als records, a les experiències.

Després, vam anar al Castell de Torre Baró. La nostra primera sortida amb la creadora. Un cop allà, vam fer una dinàmica de prestar atenció i distingir els sons a través de l’oïda i de l’escolta: el corrent elèctric, avions, ocells, gossos, cotxes, clàxons les fulles, les pedres, les nostres passes, la gent parlar, la brisa del mar…

Ens vam fer una pregunta molt interessant: què escoltaríem a la natura si no hi fóssim? L’Eulàlia ens va explicar que nosaltres som part del cicle de la natura i que els ocells cantaven quan escoltaven als éssers humans. Ella tenia unes gravadores molt petites

Vam tancar el dia escoltant un poema que va crear el nostre company Pau “els sons de la natura”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *