Preparem l’exposició…

Es va apropant el dia de l’exposició i… poc a poc, hem d’anar detallant com serà l’espai en el que comuniquem tot allò que treballem a l’aula, tot allò que sentim al nostre institut escola…

És per això, que avui en ha acompanyat l’Adrià Martí Comas, el que serà el nostre tècnic de so (i és que som tots i totes unes professionals!). Ens ajudarà amb els detalls més tècnics i les possibilitats que tenim amb els altaveus i la sala…

La Galeria d’Art Àngels Barcelona (per si no ho sabieu)

No us volem avançar gaire per a que no us perdeu la visita a la nostra exposició però si que us podem avançar que… serà un altre itinerari sonor (us recorda a la contaminació, eh?). Aquesta vegada, un itinerari sonor que tenim molt i molt recorregut…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *