Dissenyem l’espai…

Ja tenim els plànols de la Sala! Podem anar dissenyant el que serà el nostre espai, el nostre recorregut sonor. Ah! I ja tenim títol! En la publicació anterior us donàvem una pista, la vau veure?

“allò que sentim”

Exacte! Us ho vam remarcar amb negreta la setmana passada! Tornem al que us explicàvem… Hem estat amb els plànols de la sala, ubicant els altaveus els sons que sonaran per aquests, l’itinerari que recorrerà la sala…

El que passa, és que s’aproxima el final de curs i, amb això, el tancament dels processos artístics i no només tenim el nostre! Els nostres companys i companyes de 2n han realitzat un espectacle de circ, que han estat preparant des del setembre i els hem anat a veure! Però al tornar… L’Eulalia i l’Adrià ens havien deixat una sorpresa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *