ENS PRESENTEM

Hola a tothom, som el grup de 1er d’ESO de Creadors en Residència de l’institut Doctor Puigvert.

Ens agrada tot el que es relaciona amb l’art i la creació, com dibuixar, pintar, etc i també ens agrada fer esport.

Hem triat CREADORS EN RESIDÈNCIA perquè pensem que és una oportunitat per fer una de les coses que més ens agraden, perquè sembla interessant, divertit i amb moltes experiències noves, com fer nous amics.

Les nostres expectatives sobre l’artista i el projecte, son molt altes i tenim moltes ganes de saber qui és. L’idea de poder conèixer a un professional i compartir les nostres idees amb ell/ella ens fa molta il·lusió. També ens agrada la idea d’explorar nous llocs i contemplar el treball d’altres artistes.

Et convidem a que segueixis els nostres progressos.

Fins aviat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *