CONEIXEM LA GERDA. 30 setembre 2021

Avui hem conegut la Gerda, és molt simpàtica i es nota que sap del seu treball. Ens ha donat molt bona impressió i tenim molta curiositat per saber els seus coneixements i gustos. Tenim moltes ganes de començar a treballar amb ella.

Hem anat dos dies amb ella a la Fabra i Coats a veure dues exposicions: LA TRANSFORMACIÓ SENSIBLE i TOT ORDRE ES VOL PUR, UNA RETROSPECTIVA DE NÚRIA GÜELL. Van estar bé perquè no eren d’un tema concret, a cada zona era diferent i va ser divertit que nosaltres poguéssim anar lliures.

La primera exposició ens va agradat molt. Va ser molt interessant veure creacions d’altres artistes, ens va semblar MÀGIC. L’habitació plena de fotos ens va transportar a una era sense colors, expressaven poques emocions però ens va agradar. Semblava tan especial… La veu dels vídeos ens va relaxar, aquella veu feia que captéssim l’atenció molt fàcilment. Vam veure dibuixos, roba, fotos, periòdics i vídeos. Els dibuixos eren recreacions de l’artista Manuela que vivia a València i es va anar a Mèxic. També cubs de rúbic de molts tipus. Vam veure un quadre que ens va agradar però necessitava intensitat. El que no ens va agradar gens va ser la imatge del conill mort, perquè són també essers vius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *