TALLER AMB LaSadcum a l’Institut Doctor Puigvert. 31 de març de 2022

Ens va agradar tant l’assaig del fragment de la obra “Aclucalls”de la companyia LaSadacum que els hi demanem poder fer un taller a l’institut.

A partir de la sortida al Graner, en el marc de la Dansa Quinzena Metropolitana + EN RESiDÈNCiA, la Gerda Kochanska i l’alumnat mostren molt d’interès en seguir treballant i reflexionant sobre el tema de recerca de l’espectacle “Aclucalls”, que té mols punts de contacte i d’interès comuns amb el projecte creatiu desenvolupat amb la Gerda Kochanska.

Per aquest motiu, ens posem en contacte amb en Guillem Jiménez i la Carla Moll de la companyia LaSadcum per proposar una col·laboració, establint ponts i diàlegs entre propostes creatives.

La Judit Amengual, ballarina de la companyia LaSadcum i de l’espectacle “Aclucalls”, i també pedagoga,  ve a la nostra aula i ens fa endinsar en un altre llenguatge corporal que mai haviem experimentat.

Ens fa reflexionar sobre els espais, els objectes, la construcció de les identitats i les relacions en una societat postinternet, on l’ús de les noves tecnologies, les comunicacions en massa a les xarxes, la publicitat, etc., condiciona, modela i controla moltes de les nostres emocions i formes de vida.

Ha estat una experiència molt molt enriquidora!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *