Us presentem https://cultivadetrito.tumblr.com

Després de mesos de caminar, reflexionar, dibuixar, transformar, experimentar, jugar, escoltar, cosir, plantar, retallar, passejar, triturar, arrugar, planxar, … hem recollit el nostre treball en un espai web on es documenten, de forma textual i fotogràfica, els procesos col·lectius que hem engegat des de l’inici de curs.

Hem explorat formes d’organització i dinàmiques d’aprenentatge poroses, que desdibuixen els límits entre l’aula i l’espai públic. La relació que hem establert amb l’institut, el barri i la ciutat ha evidenciat el vincle entre el nostre entorn i les formes de producció.

Hem imaginat conjuntament noves funcions i aplicacions per a aquelles eines, materials o fins i tot espais, que ja han complert el seu cicle d’ús.

https://cultivadetrito.tumblr.com és una invitació a situar-nos per avaluar el nostre impacte a petita i gran escala.

Aquí teniu l’enllaç, passegeu-hi sense pressa…

https://cultivadetrito.tumblr.com

Amb l’alumnat de 3er d’ESO Ainara Cáceres Millán, Alejandro Jiménez Mir, Gisela Mirabet Raurell, Luisa Fernanda Montalvan Isaula, Raquel Monterde Cutillas, Gabriel Augusto Moreira Moraleda, Nerea Ortega López, Pau Rodríguez Duran, Marc Rodríguez Duran, Aleix Romero Suñer, Ingmarie Rosa, Germán-Román Tamtchouk García, Miquel Vilardell Soler i les docents Teresa García i Ada Vázquez.

La residència de Victor Ruiz Colomer ha estat comissariada per Marc Navarro, dins del cicle Gira tot gira de l’Espai 13 i coordinada per Programació Pública i Educació de la Fundació Joan Miró.

Agraïm la col·laboració de Laia Estruch, Maria Gasa, Joe Highton, Vera Moles i Paula Pérez-Rodríguez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *