Primeres reflexions

En les últimes classes hem treballat la improvisació en diferents exercicis. Al final d’algunes classes hem expressat com ens sentíem i hem millorat molt l’actuació des del primer dia. En la meva opinió Creadors en Residència m’està agradant molt ja que treballem en diferents situacions i fem servir molt la imaginació i creativitat. És divertit veure com la gent actua en les diferents situacions i escenaris que es donen. Em sento molt còmoda en aquestes classes ja que podem expressar les nostres opinions lliurement i parlar sobre diferents temes de la societat molt interessants. També m’agrada veure actuar a companys que normalment parlen molt poc o no s’expressen gaire. El que més m’agrada és inventar-me les diferents situacions en les que han d’actuar els meus companys ja que tinc molta imaginació en aquest aspecte. (Martina Ollero)

Pel que portem de curs, en residència penso que pot ser un projecte xulo perquè els adolescents puguin veure com és el món del teatre, i també per no tindre tanta vergonya. Jo m’he apuntat en aquest projecte perquè penso que és un bon mètode que em pot ajudar a perdre la vergonya. De moment, hem estat practicant la  improvisació que és molt important en el teatre, també hem treballat una mica les emocions, que també és una de les coses més importants del teatre. (Mireia Moliné)

Мне всегда нравилось выступать! В моей прошлой школе мы ставили маленькие сценки на какие то мероприятия и я всегда в них участвовала, но это происходило довольно редко что очень огорчало. Но когда я перешла в эту школу и узнала что у нас будет урок театра то очень обрадовалась и была взволнована перед первым уроком. Конечно я понимаю учителей через слово, но мне всегда помогают мои одноклассники и учителя за что я им очень благодарна! (Азхар Халель/Azhar Khalel)  

Sempre m’ha agradat actuar! A la meva darrera escola, vam fer esbossos petits d’alguns esdeveniments i jo sempre hi vaig participar, però això passava molt poques vegades, la qual cosa em va molestar molt. Però quan em vaig traslladar a aquesta escola i vaig saber que tindríem una lliçó de teatre, estava molt contenta i emocionada abans de la primera sessió. Per descomptat, no entenc els professors a través de les paraules, però els meus companys i professors sempre m’ajuden, cosa que els estic molt agraïda! (Azhar Khalel)

El que més m’agrada és que estic aprenent a perdre la vergonya. Ens divertint molt i també socialitzen amb més gent.  Creadors en residència no és igual que les altres classes i això també m’agrada perquè no fas el mateix; fas improvisacions i no classe normal. Mai havia fet teatre abans, aquesta és la primera vegada i em sembla molt bé  perquè com que soc nou conec a noves persones i faig nous amics i em diverteixo més i aprenc coses noves que mai havia fet. (Gregory Junior)

M’agrada molt aquesta matèria perquè el teatre és una cosa que m’interessa i em diverteix i a part em fa perdre la por i la vergonya, i em fa aprendre a saber improvisar actuant. Em sento molt bé amb el grup que m’ha tocat i cada vegada perdo més la vergonya. El que més m’agrada és que molta gent participa i és entretingut veure’ls actuar i també actuar tu mateix. (Miró Humet)

M’està agradant molt el que estem fent a classe. Estem treballant la improvisació, cosa que és molt important en l’àmbit teatral. Les hores em passen volant, i de moment ho estic disfrutant molt. Per altra banda, crec que tots estem millorant moltíssim si ens comparem amb el principi de curs i veure l’evolució que fem individualment és molt reconfortant. Crec que el projecte de final de curs pot quedar molt bé si continuem així. (Júlia Güell)

Jo em vaig apuntar perquè m’agrada molt actuar. I m’està semblant molt interessant i m’ho estic passant molt bé. Em sento molt còmoda actuant amb el grup. Però a vegades m’avorreixo, quan la gent està actuant, ja que a vegades fem molt llargues les improvisacions i ens hem d’esperar molt per actuar. (María Fernández)

És la primera vegada que faig teatre. Vaig entrar perquè volia provar i perquè la meva mare em va obligar, però m’agrada. És diferent de la resta de classes. En Creadors en Residència no hem de fer deures, podem parlar, no fem exàmens… Em sembla molt interessant treballar amb un artista professional com el David. (Santhiago Ubilluz)

Des del principi m’ha motivat l’idea. Encara que m’ha semblat un complet caos, vaig prendre la decisió d’entrar. Tot i així, no m’ha decebut.  No sabia ben bé quina relació més forta agafaria aquest projecte amb teatre, però el primer dia m’ha inspirat confiança, ja que el fet de treure tothom de la seva zona de confort va ser molt arriscat. I en aquest precís punt vaig comprendre quines emocions em provocaria enfrontar-me a la meva vergonya. No és que en tingui molta, mai he patit problemes per exposar-me en públic o de improvisar. Però m’està ajudant molt a comprovar de què, realment, sóc capaç. A més, trobo un fet meravellós veure gent indecisa i tímida enfortir-se i descobrint-se. (Eva Vibliani)

M’està semblant molt entretingut i divertit, la veritat, ens ho passem molt bé i m’agrada veure els meus companys actuant. El que més m’agrada és sortir amb el meus amics a improvisar davant de tota la classe. Al principi em donava més vergonya però ara em deixo anar. (Ariadne Zuazaga)

Aquest projecte em sembla genial, ja que estic aprenent a perdre la vergonya i enforteixo la meva creativitat. És un projecte on es juga amb el costat creatiu de la teva ment, pots crear el que vols; un personatge, un diàleg, una història, un sentiment o emoció, pots ser el que vulguis. (Giada Trapasso)

Creadors en residència es una actividad y asignatura muy divertida, pero cada vez más, ya que vamos perdiendo el miedo y la vergüenza a actuar y hablamos más entre nosotros. (Martí Sepúlveda)

La primera classe de creadors en residència em va semblar de lo més avorrit del món, la segona ja ni la vaig poder aguantar. Així que vaig decidir desapuntar-me, però l’Alejandro no em va deixar, així que em vaig haver de quedar fent-ho. A mesura que passava el temps les classes eren més entretingudes i divertides, i de fet, he acabat perdent la por a actuar davant el públic. He après a estimar encara més el teatre del que ja ho feia. Finalment haurem d’esperar per veure què acabarà passant però de moment creadors en residència m’està semblant molt entretinguda. (Hugo Ledo)

De moment a mi m’està semblant un molt bon projecte i m’ho estic passant molt bé. Jo soc molt vergonyosa i també em pot anar molt bé per això. Crec que aquest projecte és l’indicat per a gent de la nostra edat ja que estem en una edat molt important. (Gisela Núñez)

No portem massa temps amb aquest projecte, però m’està semblant molt bo, interessant i divertit. M’agrada molt el teatre i crec que amb aquest projecte estem aprenent bastantes tècniques i maneres d’interpretació. Tinc esperances de que l’obra que farem sigui interessant i entretinguda per al públic i també per a nosaltres. Espero que sigui un curs divertit. (Júlia Padonou)

Al principi no m’agradava el taller perquè em feia molta vergonya actuar davant dels meus companys i no em sentia còmode, tampoc m’agradava molt aquesta optativa i la classe d’exercicis que fèiem em resultaven avorrits. Però amb el pas del temps he anat formant una espècie de vincle amb els meus companys i he anat millorant la meva vergonya, les activitats eren més diverses que al principi i més originals. Ara m’ho passo molt bé en aquesta optativa i no ho deixaria. Si l’haig de posar algun inconvenient és que alguns dels meus companys no volen actuar i el meu comportament a vegades no és molt correcte i parlo a classe, però això és perquè aquesta assignatura és molt diferent de les que faig diariament i no estic en un ambient tan centrat. Tampoc m’agrada molt que alguns dels exercicis que fem es semblin molt a d’altres, m’agrada que siguin diversos i diferents.
En conclusió m’agrada molt aquesta optativa i cada vegada aprenc més.
(Víctor Mendo)

El primer dia em vaig sentir una mica avergonyida però passant els dies em vaig deixar anar molt més i vaig cooperar més a l’escenari i a participar més. Al principi em va semblar avorrit però passant els dies em vaig adonar que les activitats que fèiem eren molt guais i entretingudes. Ara estem fent improvisacions, cosa que m’està agradant molt. (Brenda Díaz)

Jo en general m’ho passo bé a la classe, però al començament no em semblava tan divertit perquè m’avorria i a més no m’agradava actuar de cara al públic i durant uns dies pensava en desapuntar-me, però al cap d’unes setmanes em va anar agradant cada vegada més i no ho vaig fer i no em penedeixo de no haver-me desapuntat de teatre. El que més m’ha agradat d’aquestes classes és el dinamisme de les clases i la improvisació perquè no paro de fer volar la meva imaginació. (Mateo Seith)

Creadors en Residència em sembla una oportunitat genial, ho gaudeixo molt i m’ho passo molt bé. Amb el grup em sento cada vegada més còmoda. La meva actitud crec que la majoria del temps és bastant correcte, encara que parlo bastant quan no toca. (Ada Aparicio)

Jo em vaig apuntar a teatre perquè és un tema que sempre he viscut i que m’agrada molt. El 20 d’octubre vam començar tots en rotllana cadascun explicant com es sentia en el moment. Després vam fer dinàmiques, o sigui, vam fer activitats d’improvisació. Una que em va agradar var ser l’activitat de fer riure. (Ella Whiteman)

Realmente me parece una asignatura muy divertida, me gusta mucho la idea de salir al escenario y actuar de algo; aún asi a día de hoy sigo teniendo vergüenza. (Paula Moreno)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *