Primer assaig al Teatre Lliure!

El dia que vam anar al Lliure va ser molt interessant. A l’hora d’arribar ens van donar la benvinguda el David i l’Alicia, i seguit vam entrar dins i ens van guiar fins a la sala gran del Lliure, que ja vam veure en un viatge anterior que vam fer, però aquesta vegada l’escenari estava al revés. Després ens van explicar què faríem amb més detall, i tot el temps restant vam estar actuant les diferents parts de l’obra. Ha sigut una molt bona experiència ja que no tothom pot anar al Lliure, hem tingut la sort de anar-hi dues vegades fins al dia d’avui. (Martí Sepúlveda)

Ahir vam anar a fer un assaig al Lliure! Va ser molt emocionant, em vaig divertir molt, encara que no va ser la sala en la qual farem l’actuació. Em vaig sentir molt bé, ja que veure el nostre treball en un escenari va ser preciós i sorprenent! (Giada Trapasso)

Avui hem anat a fer un primer assaig al Lliure. M’he quedat bocabadada al veure que la distribució de l’escenari i les butaques del Lliure havien canviat. Era un distribució totalment diferent que feia que l’escenari fos molt més gran, cosa que m’ha agradat bastant. No m’agrada gaire la sala petita, així que he disfrutat fent l’assaig a la sala gran. Hem estat avançat i practicant molt l’obra. Ha sigut una experiència nova que m’ha agradat molt. (Júlia Güell)

Avui hem anat a fer un assaig al Teatre Lliure. Hem estat assajant l’obra i els canvis d’escena. M’ha agradat poder assajar a un escenari tan important com el del Teatre Lliure. Hem pogut avançar diferents coses de l’obra i posar ordre a l’hora dels canvis, o sigui tenir més clar quan canviem d’escena. (Mireia Moliné)

Aquell dia vam anar a un assaig al Teatre Lliure. Des de la nostra última visita, la ubicació de l’escenari i els seients s’havien canviat . Després, en David va ordenar l’ordre de cada actuació, i em va agradar molt actuar en el gran escenari! És cert que estava bastant nerviosa abans de sortir, però, quan vaig sortir a l’escenari, simplement vaig actuar sense cap pensament addicional. (Azhar Khalel)

Avui hem anat al Teatre Lliure a assajar la nostra obra de teatre. Vam anar a la sala gran, encara que actuarem a la petita; no m’agrada molt la sala petita però ha sigut molt divertit poder pujar-me a la sala gran on han actuat tantes persones. (Gisela Núñez)

El dia d’ahir va ser un dia bastant especial perquè el Teatre Lliure és un teatre d’una jerarquia molt alta, és un dels millors teatres de Catalunya, fins i tot d’Espanya. M’ho vaig passar molt bé i vam actuar de meravella, però hi havia vegades que alguns ens avorríem perquè no podíem fer res, però per la resta va estar molt bé. (Mateo Seith)

Ahir vam anar al Teatre Lliure i vam fer un assaig de l’obra, la part que estava feta. Va estar molt xulo actuar a sobre del teatre gran, i tot i que no m’agrada molt la sala petita on actuarem, ha estat molt bé almenys poder fer l’assaig a la sala gran que m’agrada. (Júlia Padonou)

Fuimos al Teatre Lliure a practicar la obra de teatro y estuvimos practicando durante dos horas. Pensamos nuevas ideas para nuestra obra, como por ejemplo, un súper poder. Me gustó mucho. (Santhiago Urbilluz)

Ayer fuimos al Teatre Lliure para ensayar la obra, fue muy divertido ya que era un espacio diferente al habitual y eso hace que sea más entretenido. Practicamos lo que ya teníamos hecho de la obra y pensamos nuevas ideas como, por ejempl,o explicar súper poderes. (Ada Aparicio).

Avui hem tingut una classe normal de cada dia només que al Teatre Lliure. Vam estar assajant a la sala gran del teatre. (Hugo Ledo). 

En esta semana hemos ido al Teatre Lliure para practicar nuestra pieza de forma oficial. Me ha gustado mucho esta clase ya que yo tengo mucho respeto por actuar en un teatro tan grande y un privilegio muy grande. Hemos aprovechado bien el tiempo aunque nos hemos distraído un poco, pero en general la experiencia ha sido muy buena. (Víctor Mendo)

¡Me lo pasé genial! Es verdad que hicimos lo mismo que haríamos en el teatro de la escuela pero daba más impresión porque era muy grande e impresionante. (Ella Whiteman)

Concrete Matter

El dijous 10 de març vam visitar El Graner Centre de Creació.

Vam veure un assaig d’un tros de la impactant obra Concrete Matter de la companyia Los detectives.

Després de l’assaig, vam participar en un debat molt interessant amb tots els membres de la companyia.

Concrete Matter s’estrenarà el dijous 17 de març a l’Antic Teatre de Barcelona. Molts pensem anar-hi!