Nova escena

Avui ha sigut un dia molt important per a la continuació de l’obra final. Hem fet una escena nova, bastant divertida i hem repassat l’obra sencera. Ja només queden tres o quatre sessions per a l’obra final així que ens hem de posar les piles i avançar l’obra mitjançant també escenes noves, ja que hi ha molt poques. (Hugo Ledo)

Vam seguir practicant l’obra. Primer vam estar mirant una escena nova que se’ls hi ha acudit al Santi i al Dio. Van estar fent-la de diferents formes per veure com quedava millor. I després vam passar les escenes que tenim. (Maria Fernández)

Hem estat afegint escenes i millorant-les. Després d’estar practicant, hem fet l’obra sencera, per veure que s’ha de millorar, i saber més o menys quan dura la obra de teatre. Avui ens hem centrat en l’obra, corregir algunes coses i millorar-les pel següent dia. (Mireia Moliné)

Aquest dia, a l’inici de la lliçó, vam muntar una nova etapa amb bachata, però tot va començar amb el fet que dos nois (un vestit de minyona) van pujar a l’escenari i van començar a barallar-se, però després van començar a ballar, i després va sortir un grup amb bachata. I també al final de la lliçó vam assajar totes les nostres escenes. (Azhar Khalel)

Hem estat practicant les mateixes escenes que l’altre dia. Les hem estat perfeccionant. Ha estat una hora d’assaig sense parar, també hem tingut en compte la duració de la obra i en començar les noves escenes. (Júlia Güell)

A la classe d’avui hem estat practicant les escenes de l’obra que teníem preparades, també, hem estat treballant noves escenes per incorporar-les. Estem en un últim procés de l’obra ja que ens queden pocs dies per finalitzar-la. (Martina Ollero)

Ahir vam practicar els assaigs de teatre, i vam estar modificant escenes ja que en  les anteriors classes vam estar fent altres coses. (Brenda Díaz)

Avui hem repassat escenes ja fetes tota l’estona, i també hem vist quant durava l’obra. (Júlia Padonou)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *