EL CONTENIDOR

Avui hem llegit un text “La bolsa de la teoría de la ficción” de Ursula Le Guin. A partir de la lectura d’aquest text hem reflexionat al voltant de la idea de contenidor i com aquest concepte ha canviat al llarg de la història fins arribar a la ciència ficció. També hem donat un cop d’ull a una sèrie de dissenys que hem treballat de forma individual al voltant de petits contenidors modulars amb l’ajuda de les maquetes que vam treballar de Chillida i Oteiza.

A partir de les idees obtingudes d’aquest text la Clàudia ens ha proposat treballar volumètricament el concepte de contenidor. Hi ha moltes coses que podem considerar contenidors: cistell, boca, pulmons, mans, sabates…

Ens hem posat en cercle i cada company ha modelat la forma del contenidor que la Clàudia ens ha suggerit. El fang és un material que permet moltes formes gràcies a diverses tècniques de treball. Les hem posat en pràctica.

Aquí en teniu unes mostres…

Per tal de relacionar aquesta activitat amb el guió que estem elaborant, hem intentat dissenyar un contenidor capaç de representar alguna de les idees treballades en el guió de la ràdio.

Finalment hem intentat construir una escultura col·lectiva semblant a un cistell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *